How to translate text

  1. Select the text you want to translate.
  2. Choose 'Vertalen'.
  3. Select the language you prefer.
  4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Foto-tool

foto-tool.png

Maak foto’s en vertel ons meer over de onderhoudsstaat van uw woning. Met uw input stellen wij de juiste WOZ-waarde vast.

Elk jaar bepaalt Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) in opdracht van uw gemeente de WOZ-waarde van uw woning. Dit doen wij aan de hand van gegevens over de buiten- en binnenkant van uw woning. Via informatie uit basisregistraties, luchtfoto's en kadastrale gegevens weten wij het type woning, de ligging, grootte en bouwjaar. Maar deze informatie is beperkt.

Gegevens over de binnenkant kunnen ontbreken of verouderd zijn (denk aan vroegere taxatiegegevens). Terwijl ook deze zaken een rol spelen bij de waardebepaling. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken? Of is er sprake van achterstallig onderhoud? Dit kunt u nu snel en gemakkelijk zelf doorgeven met de foto-tool. U maakt foto's van de leefruimten in uw woning. Ook beantwoordt u enkele vragen over de onderhoudsstaat van uw huis. Binnen 10 minuten bent u klaar! 

Door actuele gegevens door te geven over de onderhoudsstaat van de binnenkant van uw woning, zorgt u ervoor dat de informatie over uw woning volledig, juist en actueel is. Hierdoor kan BSOB een juiste WOZ-waarde bepalen. En zo krijgt u een eerlijke belastingaanslag. 

Maak nu gebruik van de foto-tool

Wilt u nu gebruik maken van de foto-tool? Deze vindt u in de Digitale balie. Meer weten over (de introductie van) de foto-tool? Lees dan het nieuwsbericht of neem een kijkje op de Veelgestelde vragen

afbeelding1.jpg

Heeft deze informatie je geholpen?