How to translate text

  1. Select the text you want to translate.
  2. Choose 'Vertalen'.
  3. Select the language you prefer.
  4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Waarom vragen jullie de informatie met foto's door te geven?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. De foto-tool maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk een weergave te sturen van de onderhoudsstaat van de leefruimten in uw woning. Dit worden de secundaire kenmerken genoemd. Tezamen met de antwoorden op de korte vragen, zoals bijvoorbeeld over de leeftijd van uw keuken, geeft dit de taxateur op afstand een volledig en actueel beeld. Tezamen met de gegevens over de buitenkant van uw woning (denk aan grootte en ligging van uw huis) kan BSOB een juiste WOZ-waarde vaststellen.

Onze toezichthouder, de Waarderingskamer, controleert ons of wij deze kenmerken goed in beeld hebben. Een juiste registratie van deze kenmerken leidt tot een betere WOZ-waardering. "De Waarderingskamer erkent de inzet van de foto-tool door BSOB als een doeltreffende en efficiënte werkwijze om objectgegevens te verzamelen die de basis vormen voor een juiste WOZ-waarde”. Als u meer wil weten over hoe de WOZ-waardering tot stand komt, dan vindt u hier meer informatie over de WOZ-waarde.

Wilt u de informatie over de onderhoudsstraat van uw woning liever op een andere manier aan ons doorgeven? Dat natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via 088-5510002. 

Heeft u nog een andere vraag?

Bel ons. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 uur en
16.00 uur bereikbaar op 088 – 551 00 00.

Heeft deze informatie je geholpen?