How to translate text

 1. Select the text you want to translate.
 2. Choose 'Vertalen'.
 3. Select the language you prefer.
 4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Automatische incasso

Met een automatische incasso geeft u ons toestemming om het bedrag in delen van uw bankrekening te schrijven. Wel zo makkelijk, zo vergeet u nooit meer een betaling.

Betalen in 10 delen

Wij schrijven het bedrag van uw aanslagbiljet in 10 delen van uw rekening af. Dit doen wij op de laatste werkdag van de maand.

Is het bedrag dat u moet betalen minder dan €90,-? Dan schrijven wij het bedrag in minder dan 10 delen van uw rekening. Het minimale bedrag dat wij afschrijven per maand is namelijk €10,-.

Automatische incasso aanvragen

U kunt een automatische incasso binnen twee weken aanvragen na dagtekening van uw aanslagbiljet. Vraagt u een automatische incasso later aan, dan verdelen wij het bedrag in minder dan 10 delen.

U kunt op verschillende manieren een automatische incasso aanvragen:

 • Via de Digitale balie
 • Via de QR-code / link op het aanslagbiljet
 • Via een machtigingskaart (deze vindt u op het aanslagbiljet)
 • Schriftelijk
  Stuur een brief naar Belastingsamenwerking Oost-Brabant, Postbus 154, 5340 AD Oss. Vermeld hierbij de datum, uw naam, IBAN-rekeningnummer en uw handtekening.

Voor aanslagbiljetten met parkeerbelasting óf bedragen hoger dan €5.000,- kunt u niet met automatische incasso betalen. Zorg dat u zelf het bedrag direct betaalt of overmaakt.

Automatische incasso stoppen

U kunt een automatische incasso op twee verschillende manieren stopzetten:

 • Via de Digitale balie
 • Schriftelijk
  Stuur een brief naar Belastingsamenwerking Oost-Brabant, Postbus 154, 5340 AD Oss. Vermeld hierbij de datum, uw naam, subjectnummer (staat op het aanslagbiljet) en uw handtekening.

Zorg er wel voor dat het bedrag binnen drie maanden na dagtekening van uw aanslag bij ons binnen is.

Mijn automatische incasso is vanzelf stopgezet

We schrijven elke maand een deel van het bedrag af van uw rekening. Lukt dit niet? Dan ontvangt u een brief. Lukt het een tweede keer nog steeds niet? Dan beëindigen we de automatische incasso. Maak dan het nog te betalen bedrag zelf zo snel mogelijk over naar BSOB. Hoe u dat doet, lees u hier.

Rekeningnummer aanpassen

Is uw rekeningnummer gewijzigd en wilt u dit aanpassen voor de automatische incasso? Log dan in via de Digitale Balie of stuur een brief naar Belastingsamenwerking Oost-Brabant, Postbus 154, 5340 AD Oss. Vermeld hierbij uw naam, subjectnummer (staat op het aanslagbiljet), het nieuwe rekeningnummer en uw handtekening.

Heeft deze informatie je geholpen?