Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Uittreding Sint-Anthonis

De voormalige gemeente Sint-Anthonis is door een herindeling opgegaan in gemeente Land van Cuijk. Tot en met belastingjaar 2021 verzorgt Belastingsamenwerking Oost-Brabant de gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikkingen voor de voormalige gemeente Sint-Anthonis. Vanaf belastingjaar 2022 zal de nieuwe gemeente Land van Cuijk zelf de aanslagbiljetten voor de gemeentelijke belastingen en de WOZ- beschikkingen aan u versturen. De waterschapsbelastingen blijft u ontvangen van BSOB. Deze ontvangt u later in het jaar.

Automatische incasso

Als u Belastingsamenwerking Oost-Brabant heeft gemachtigd voor automatische incasso, dan blijven wij de waterschapsbelastingen van uw rekening incasseren. Gemeente Land van Cuijk heeft van u een nieuwe machtiging nodig als u de gemeentelijke belastingen wil blijven betalen via automatische incasso. U ontvangt hierover bericht van de gemeente in het eerste kwartaal van 2022.

Belastingen vanaf 2022

Heeft u vragen over de gemeentelijke belastingen of WOZ waarde vanaf belastingjaar 2022? Dan kunt u als inwoner van Sint-Anthonis terecht bij de gemeente Land van Cuijk. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.landvancuijk.nl.

Belastingen tot en met 2021

Heeft u vragen over de gemeentelijke belastingen of WOZ waarde tot en met belastingjaar 2021? Belastingsamenwerking Oost-Brabant blijft bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 op 088 – 551 00 00.