How to translate text

  1. Select the text you want to translate.
  2. Choose 'Vertalen'.
  3. Select the language you prefer.
  4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Edwin van der Reijden wordt nieuwe directeur Belastingsamenwerking Oost-Brabant

edwin-van-der-reijden-met-bril.jpg

Het algemeen bestuur van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) heeft Edwin van der Reijden als nieuwe directeur van BSOB benoemd. Naast zijn rol als directeur zal hij ook plaatsnemen als secretaris in het algemeen bestuur. Edwin start op 1 december 2023 en neemt het stokje over van Grard van der Zanden die per 31 december 2023 met pensioen gaat. Ook met de nieuwe directeur blijven we de door Grard ingezette koers varen.

Edwin brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Hij startte zijn loopbaan in de financiële dienstverlening, bij de Sociale Verzekeringsbank, in een bancaire omgeving (ABN AMRO), bij verzekeraars (Interpolis en Achmea) en bij pensioenuitvoerders (o.a PGGM en APG). Hij groeide door tot eindverantwoordelijk directeur en heeft de focus gedurende zijn loopbaan gelegd op onder andere marketing, communicatie, klantbediening, digitalisering, ict, operational excellence en de ontwikkeling van de teamvorming en de bedrijfscultuur. Daarnaast is Edwin eigenaar van een consultancy bedrijf dat gericht is op het optimaliseren van samenwerking binnen teams en organisaties én is hij toezichthouder en gastdocent bij TIAS Business School. Zijn brede kennis en professionele achtergrond zullen van onschatbare waarde zijn voor de toekomst van BSOB.

BSOB kijkt uit naar een nieuwe fase van leiderschap en groei onder leiding van Edwin van der Reijden. We willen hem van harte welkom heten in onze organisatie en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Greet Buter, voorzitter van het algemeen bestuur feliciteert Edwin van der Reijden van harte met zijn benoeming tot directeur: “Het bestuur is blij in de persoon van Edwin een directeur te hebben gevonden die de nu al goed presterende BSOB – samen met de medewerkers – weer een stapje verder te brengen. Zo blijven we de inwoners van ons werkgebied deskundig, efficiënt en professioneel bedienen.”

Edwin vertelt over zijn benoeming tot directeur en secretaris van het algemeen bestuur: “Ik verheug me er op om leiding te mogen geven aan BSOB en om als secretaris in het bestuur van BSOB te mogen plaatsnemen. BSOB heb ik inmiddels leren kennen als een robuuste, klantvriendelijke en innovatieve organisatie met zeer betrokken en ambitieuze medewerkers. Ik ga me samen met hen met veel gedrevenheid en enthousiasme richten op het voortbouwen van het vertrouwen dat de opdrachtgevers ons geven en op de verdere ontwikkeling van de organisatie”