How to translate text

  1. Select the text you want to translate.
  2. Choose 'Vertalen'.
  3. Select the language you prefer.
  4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Inwoners Land van Cuijk: dubbele automatische incasso afschrijving in juli

Bent u inwoner van gemeente Land van Cuijk? Dan is er een kans dat er in juli twee termijnen via de automatische incasso worden afgeschreven. De ene termijn is dan voor uw aanslag van vorig jaar en de andere termijn is dan voor uw aanslag van dit jaar. Weten hoe dit zit? Lees dan snel verder.  

Juli: laatste incassotermijn voor het aanslagbiljet van 2022

Vorig jaar schreven wij het bericht dat inwoners van de gemeente Land van Cuijk het aanslagbiljet voor de waterschapsbelastingen 2022 eind september zouden ontvangen. Betaalt u de aanslag met automatische incasso? Wij incasseren dan in maximaal 10 termijnen. De eerste incassotermijn heeft plaatsgevonden in oktober 2022. En de laatste incassotermijn vindt in deze maand (juli 2023) plaats.

Juli: eerste incassotermijn voor het aanslagbiljet van 2023

Dit jaar kreeg u uw aanslag voor de waterschapsbelastingen in juni. Dan lopen de (maximaal 10) automatische incasso termijnen van juli 2023 t/m april 2024.

Betalingsproblemen

We begrijpen dat een dubbele afschrijving erg vervelend voor u kan zijn. Geeft dit voor u problemen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Samen kijken we dan naar een oplossing.