How to translate text

  1. Select the text you want to translate.
  2. Choose 'Vertalen'.
  3. Select the language you prefer.
  4. You can read and/or listen to the translated text. This text is generated by Google.
Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Belastingaanslag afvalstoffenheffing ledigingen 2022 - inwoners Oss

In februari van dit jaar hebben de meeste inwoners van Oss hun belastingaanslag van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) ontvangen. Bij een aantal gevallen is er geen korting of teruggave gegeven op de afvalstoffenheffing.

Afvalstoffenheffing: minder of geen ledigingen/stortingen gedaan maar geen korting. Hoe zit dat?

Heeft u vorig jaar minder dan het maximaal aantal ledigingen of stortingen gedaan? Of helemaal geen? Dan krijgt u korting of een teruggave voor de afvalstoffenheffing. Dit stond door een fout in het verwerkingssysteem helaas niet op het aanslagbiljet.

U ontvangt alsnog een korting of teruggave voor de afvalstoffenheffing

U krijgt in de laatste week van mei een aanslagbiljet via de post of MijnOverheid waarop uw teruggave bedrag staat. Heeft u nog een openstaande rekening bij BSOB? Dan verrekenen wij dit met het openstaande bedrag. Indien u met automatische incasso betaalt, passen wij het bedrag automatisch aan. Heeft u niets meer open staan? Dan zorgen wij ervoor dat u uw teruggave bedrag op uw rekening gestort krijgt. Of u nog een openstaande rekening heeft, checkt u zelf makkelijk via de Digitale Balie op www.bs-ob.nl.

Excuses

Wij begrijpen dat deze fout erg vervelend voor u kan zijn. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan.

Vragen

Heeft u vragen? BSOB helpt u graag. U kunt BSOB telefonisch bereiken via 088-551 0000 op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur.