Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Aanvullend aanslagbiljet afvalstoffenheffing 2019 gemeente Laarbeek

Inwoners van gemeente Laarbeek ontvingen in februari 2020 een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen. Daarop stond onder andere een afrekening van het werkelijk aantal ledigingen van de afvalcontainer(s) in 2019 (diftar). Na een controle blijkt dat de ledigingen van 20 december 2019 niet in die afrekening zaten. Daarom ontvangen enkele inwoners van gemeente Laarbeek in maart een aanvullend aanslagbiljet.

Wat staat er op dit aanvullende aanslagbiljet?

Op het aanslagbiljet staan de kosten voor de lediging(en) van 20 december 2019. Daar zit een specificatie bij. Daarop kunt u zien om welke lediging(en) het gaat.

Hoe betaalt u het aanslagbiljet?

Heeft u al een automatische incasso bij ons? Dan hoeft u niets te doen. Wij schrijven het bedrag automatisch af van uw rekening. Is het bedrag lager dan € 10,-? Dan schrijven we het bedrag in één keer af van uw rekening. Is het bedrag hoger dan € 10,-? Dan verdelen we het bedrag over meer maanden, met een minimum van € 10,- per maand.

Heeft u nog geen automatisch incasso? Dan zijn er verschillende manier waarop u kunt betalen. Met de QR-code op het aanslagbiljet kunt u het bedrag in één keer betalen. Wilt u op een andere manier betalen? Klik hier voor de betaalmogelijkheden.

Uw aanslagbiljet bekijken?

In de digitale balie staat het aanslagbiljet. Log hiervoor in met uw DigiD.

Vragen?

Heeft u vragen over het aanslagbiljet? Bel ons dan via 088 - 551 00 00. Klopt er iets niet op het aanslagbiljet? Meld de fout via het contactformulier.