Zelf regelen?
Digitale balie
Contact 088-551 00 00
Melding sluiten

Eind februari ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelastingen

Eind februari ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelastingen.

In de laatste week van februari ontvangt u van ons het aanslagbiljet met gemeentelijke- en waterschapsbelastingen. Op dit aanslagbiljet staan de belastingen die u betaalt aan de gemeente en het waterschap. Op het aanslagbiljet staat ook de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand.

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Bel 088 – 551 00 02.

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat op het aanslagbiljet. Verschillende particuliere bedrijven adverteren gratis bezwaar voor u te maken. Als u via een particulier bedrijf bezwaar maakt duurt het enkele maanden voordat u reactie krijgt. Denkt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Bel dan direct met onze taxateurs. Zij staan u zelf te woord en controleren uw WOZ-waarde.

De kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast is aanzienlijk groter als u zelf contact opneemt dan wanneer u hiervoor een particulier bedrijf inschakelt. Niet alle particuliere bedrijven leveren maatwerk. Dat betekent dat er een standaardbrief wordt gestuurd. Vaak kunt u zelf het beste vertellen wat er met uw woning of bedrijfspand aan de hand is waardoor de WOZ-waarde niet goed is. Mocht u er niet uitkomen met de taxateur dan kunt u alsnog binnen zes weken bezwaar maken via de digitale balie.

BSOB is telefonisch extra bereikbaar op maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari van 09.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is BSOB telefonisch weer bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u het aanslagbiljet in termijnen betalen? Vraag een automatische incasso aan.

U kunt het aanslagbiljet in maximaal tien termijnen betalen. Dit kan met een automatische incasso. Die kunt u aanvragen via de digitale balie.

Meer informatie

Heeft u andere vragen over het aanslagbiljet? Bekijk de veelgestelde vragen of bel 088 – 551 00 00.