Menu

Eind februari ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelastingen.

In de laatste week van februari ontvangt u van BSOB het aanslagbiljet met gemeentelijke- en waterschapsbelastingen. Op dit aanslagbiljet staan de belastingen die u betaalt aan de gemeente en het Waterschap. Op het aanslagbiljet staat ook de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand.

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Bel 088 – 551 00 02.

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat op het aanslagbiljet. Verschillende particuliere bedrijven adverteren gratis bezwaar voor u te maken. Als u via een particulier bedrijf bezwaar maakt duurt het enkele maanden voordat u reactie krijgt. Denkt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Bel dan direct met BSOB. De taxateurs van BSOB staan u zelf te woord, zij streven ernaar u binnen twee weken al antwoord te geven.

De kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast is aanzienlijk groter als u zelf contact opneemt dan wanneer u hiervoor een particulier bedrijf inschakelt. Niet alle particuliere bedrijven leveren maatwerk. Dat betekent dat er een standaardbrief wordt gestuurd. Vaak kunt u zelf het beste vertellen wat er met uw woning of bedrijfspand aan de hand is waardoor de WOZ-waarde niet goed is. Mocht u er niet uitkomen met de taxateur dan kunt u alsnog binnen zes weken schriftelijk bezwaar maken.

BSOB is telefonisch extra bereikbaar op woensdag 26 februari tot en met vrijdag 28 februari en maandag 2 maart en dinsdag 3 maart van 09.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is BSOB telefonisch weer bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u het aanslagbiljet in termijnen betalen? Vraag een automatische incasso aan.

U kunt het aanslagbiljet in maximaal tien termijnen betalen. Dit kan met een automatische incasso. Die kunt u aanvragen via de digitale balie.

Meer informatie

Heeft u andere vragen over het aanslagbiljet? Bel 088 – 551 00 00.

Terug naar