Menu

BSOB vraagt informatie op bij eigenaren agrarische bedrijven

BSOB verstuurt in de komende maanden inlichtingenformulieren naar eigenaren van agrarische bedrijven. Hierin vragen we om informatie die van invloed kan zijn op de WOZ-waarde.

Wat controleren wij?
Wij controleren of alle onderdelen die wij in de taxatie hebben meegenomen kloppen. Daarnaast vragen we om informatie over het gebruik van de gebouwen. Dit kan van invloed zijn op de WOZ-waarde.

Wat merkt u hiervan?
Eigenaren van agrarische bedrijven ontvangen een formulier. Hierin staan de gegevens die wij in ons systeem hebben staan. Op dit formulier kunt u aangeven of dit klopt. Bij het formulier zit een antwoordenveloppe. Deze kunt u gebruiken om het formulier naar ons terug te sturen.

Waarom vragen wij deze informatie op?
Wij willen controleren of de gegevens in onze WOZ-administratie correct zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan dat leiden tot een onjuiste WOZ-waarde. U betaalt dan wellicht teveel belasting. Om dit te voorkomen vragen wij informatie bij u op.

Vragen?
Heeft u vragen over het formulier dat u ontvangen heeft? Bel met een van onze taxateurs op 088 – 551 00 02 of mail naar woz@bs-ob.nl.

Terug naar