Menu

BSOB verstuurt aanslagbiljetten waterschapsbelasting

In de laatste week van mei verstuurt Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) een aantal aanslagen voor het belastingjaar 2017, waaronder de watersysteemheffing voor eigenaren uit niet-deelnemende gemeenten.

Waterschapsbelasting
De gemeenten in blauw op het kaartje nemen niet deel aan BSOB, maar liggen wel in het gebied van waterschap Aa en Maas. En waterschap Aa en Maas is een deelnemer van BSOB.


De op het aanslagbiljet vermelde bedragen bij watersysteemheffing en zuiveringsheffing betaalt u aan waterschap Aa en Maas via BSOB. Het Algemeen Bestuur van waterschap Aa en Maas heeft deze tarieven vastgesteld voor 2017. Kom ik in aanmerking voor kwijtschelding?

Woont u in de gemeente Meierijstad?
Vanwege de overgang naar de gemeente Meierijstad verandert de inning van de waterschapsbelasting voor inwoners en bedrijven. Zij ontvangen dit jaar het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting eind juni.

Zelf uw automatische incasso en andere belastingzaken regelen via het digitaal loket
Wilt u bijvoorbeeld alvast een automatische incasso afgeven of andere zaken regelen? Dat doet u snel en gemakkelijk via het digitaal loket particulieren of bedrijven op deze website. Log in met uw Digid. U kunt er uw aanslagen bekijken, uw rekeningnummer wijzigen, automatische incasso afgeven, taxatieverslagen inzien, kwijtschelding aanvragen en veel meer zaken digitaal regelen.

Wilt u geen papieren aanslagbiljet meer ontvangen? Meldt u zich dan aan bij MijnOverheid!
BSOB is aangesloten bij MijnOverheid. Als u zich als burger aanmeldt op MijnOverheid, krijgt u het aanslagbiljet van BSOB voortaan in uw berichtenbox. Zodra het aanslagbiljet (digitaal) naar de berichtenbox is verstuurd, ontvangt u hiervan een e-mail van MijnOverheid op het door u opgegeven e-mailadres. U ontvangt na aanmelding bij MijnOverheid geen aanslagbiljet op papier meer van BSOB. Ga naar www.mijn.overheid.nl voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op via telefoonnummer: 088-551 00 00. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Terug naar