Menu

BSOB en MijnOverheid

Wat is MijnOverheid?
MijnOverheid is uw persoonlijke website voor overheidszaken. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de overheid, berichten van de overheid ontvangen en overzicht houden over uw zaken met de overheid.

BSOB en MijnOverheid
BSOB is sinds januari 2015 aangesloten bij MijnOverheid.

Wat betekent dit voor u?
Als u zich heeft aangemeld op MijnOverheid, krijgt u vanaf februari 2015 het aanslagbiljet van BSOB in uw berichtenbox. Zodra het aanslagbiljet (digitaal) naar de berichtenbox is verstuurd, ontvangt u hiervan een email van MijnOverheid op het door u opgegeven emailadres.

Heeft u bij activering van MijnOverheid geen emailadres opgegeven, dan dient u regelmatig met DigID in te loggen in uw berichtenbox bij MijnOverheid. Dit om te voorkomen dat u berichten zoals bijvoorbeeld belastingaanslagen mist.

U ontvangt, na aanmelding bij MijnOverheid, geen aanslagbiljet op papier meer van BSOB.

Instellingen wijzigen bij MijnOverheid
Wilt u iets wijzigen aan de instellingen bij MijnOverheid? Dit doet u door in te loggen op de website van MijnOverheid met uw DigID. Hierna kunt u bij ‘instellingen’ de wijziging invoeren.

BSOB kan geen instellingen aanpassen op de website van MijnOverheid.

Bent u bewindvoerder of budgetbeheerder?
Heeft u een verzoek gedaan bij BSOB om de belastingaanslag van uw cliënt te ontvangen?
En heeft uw cliënt zich aangemeld bij MijnOverheid? Dan wordt de post niet naar u gestuurd, maar wordt deze digitaal aangeboden in de berichtenbox van MijnOverheid van uw cliënt. Dit kan alleen gewijzigd worden door uw cliënt. Hij/zij dient dit zelf aan te passen op de website van MijnOverheid, door in te loggen met zijn/haar DigiD.

Alle informatie en vragen betreffende MijnOverheid kunt u vinden op:
https://mijn.overheid.nl/help/vragen

Terug naar