Menu

Bericht Bernheze over tarieven OZB en rioolheffing

Onderstaand bericht is per brief gestuurd aan de belastingplichtigen die al een WOZ-beschikking hebben ontvangen.

 

Op 28 februari heeft u van ons een aanslagbiljet ontvangen. Op dit aanslagbiljet staan onder meer de onroerende zaakbelasting en de rioolheffing voor de gemeente Bernheze.
BSOB int alle belastingen voor elf gemeenten en een waterschap. Deze aanslagbiljetten hebben we voor alle gemeenten tegelijk verstuurd.

De gemeente Bernheze heeft ons vlak voor het versturen laten weten dat zij de tarieven voor zowel de onroerende zaakbelasting als de rioolheffing nog wat willen laten dalen.
De gemeenteraad vergadert daarover op 15 maart. Dat betekent dat ook u wat minder belasting hoeft te betalen. Het bedrag kan variëren van enkele tot tientallen euro’s voor dit jaar.
Uiterlijk 20 maart krijgt u van ons een zogenoemde verminderingsbrief met alle informatie.

Wat moet u doen?
U hoeft nu niets te doen. We zorgen dat het aanslagbiljet automatisch aangepast wordt en u ontvangt van ons een zogenoemde verminderingsbrief. U kunt daarna betalen.
Als u al heeft betaald, hoeft u ook niets te doen. Wij storten het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk weer op uw rekening terug. Bij automatisch incasso incasseren wij van u het lagere bedrag.

Terug naar