Menu

Hoe kan ik een automatische incasso aanvragen?

U kunt het aanslagbiljet betalen via een automatische incasso. Een automatische incasso kunt u op een aantal manieren aanvragen:

1.  Door in te loggen via het digitaal loket met uw DigID. Bij het tabblad ‘Mijn gegevens’ kunt u automatische incasso op ‘ja’ zetten.

2.  Aanslagbiljet per post ontvangen:
     Dan scant u de QR-code naast het icoontje van het potlood.

     Aanslagbiljet via MijnOverheid ontvangen:
     Klik dan op het ‘potlood’ icoontje. 

     Hierna komt u op een pagina waar u de automatische incasso kunt aanvragen.

3.  Vul uw gegevens in op de machtigingskaart onderaan het aanslagbiljet en stuur deze op naar BSOB.
     Als u BSOB machtigt voor een automatische incasso, geeft u BSOB toestemming om in termijnen geld van uw rekening af te schrijven. De incasso loopt automatisch door. U kunt de machtiging altijd intrekken. Een afgeschreven bedrag kunt u terug laten boeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

4.  Schriftelijk; vermeld dan de datum, uw naam, IBAN nummer en zet uw handtekening erbij. U kunt uw aanvraag voor de automatische incasso opsturen naar het volgende adres: 

 
 BSOB
 Postbus 154
 5340 AD OSS
    
LET OP:
Het aanvragen van de automatische incasso is alleen mogelijk voor een belastingaanslag met een totaalbedrag lager dan € 5.000,00. Is het totaalbedrag van uw aanslagbiljet hoger dan € 5.000,00 dan dient u dit aanslagbiljet in twee termijnen te betalen.

Terug naar Automatische incasso